Fin.



Only U...

Antagen.

Jag kom in!!!! Det trodde jag aldrig. Nu återstår då nästa fråga, kommer jag att klara det?
Jag har alltså kommit in på en psykologikurs som jag sökt. Den är på halvfart, mot Lunds universitet och det bästa av allt är att den är internetbaserad. Spännande.

Idag är en dag utan dess like. Vart tar tiden vägen? Sommarjobbet börjar lida mot sitt slut. Jag kommer saknar det men samtidigt skall det bli skönt att lämna över till de ordinarie cheferna. Det har varit en hel del att stå i senaste veckorna, något som jag dessvärre inte kunnat påverka. Tror inte det är jag som är ställt till det. Det är förvisso ett organisatoriskt problem men ett problem som borde åtgärdats redan innan sommaren. Jag känner mig som en virvelvind, kommer in, virvlar runt och lämnar...

Imorgon är det möte. Möte med min chef, MAS, omvårdnadsansvarig ssk, registrator för HSL-frågor och så är det jag... Det skall dels påbörjas en utredning men jag skall också få lämna en utvärdering. Jag vet att jag även kommer få erbjudande om jobb. Jag vet inte vad jag skall svara, dessutom kommer det att komma två erbjudande om,jobb fick jag höra idag. Jag kommer ha möjlighet att välja verksamhet. Läskigt men spännande.

Tänk om jag skall jobba på Gotland, kommer jag överleva det? Här är man ju så strandsatt. Då kommer jag att behöva ett privatplan, speciellt om jag skall kunna träffa mina nära och kära när jag vill. För jag vill umgås med mina kära så mycket jag bara kan, Han ingår också i kära. Det känns ovanligt fint i själen med honom, ändå är jag rädd - varför? Skynda långsamt, men det mår alla bra av! Tänk, kanske är jag gift om några år. Kanske har familj om några år, kanske är jag polis om några år. Oj, det riktiga livet kommer allt närmare mig.

Det är jag!

"Jag är inte vältrimmad eller smal,
ingen killes första val.
Kanske söt, men inte snygg,
kan vara busig och ganska stygg.
Hur jag mår, har ingen frågat,
inte ens du, du kanske inte vågat.
jag är ingen sessa som lagts på en ärta,
men tänk efter, jag har faktist ett hjärta.."


Winnerbäck *2

Det märks att det är sommar, att sommaren har bjudit på fint väder för det har varit dåligt med uppdateringar. Både på min blogg och andra bloggar.

Denna sommar börjar lida mot sitt slut och jag har jobbat hårt hela sommaren. Det är med blandade känslor som jobbet skall lämnas.  Endast fem arbetsdagar återstår, på fredag bär det av till fastlandet. På lördag är det Winnerbäck-konsert i Sthlm och på söndag skall jag åka tillbaka till ön för att lämna över jobbet på måndagen den 11 och sen är det en veckas ledigt. Kommer tillbringas i Piteå.

Uppsatsen... Ågren!

RSS 2.0