Kvällsdopp, Jobb & Han...

Underbara sommarväder, idag har det mest tagits lugnt och badats. Två gånger har det badats, senast ikväll kl 20. Det var hela 24 grader i vattnet, alldeles underbat.

Imorgon är dte måndag, det innebär en ny arbetsvecka. Jag har börjat nedräkningen. Tio arbetsdagar kvar, två veckor. Det är med baldnade känslor jag lämnar jobbet. Det är först nu jag förstår hur bra man faktiskt har det när man studerar.
Jag ångrar dock inte mitt sommarjobb, speciellt inte den erfarenhet jag får men det ska bli lite skönt att komma tillbaka till skolan också. Ingenting ont som inte har nåt gott med sig, jag har troligen en tillsvidareanställning som väntar på mig när skolan är klar... Känn på den!

Det återstår dock ett problem, vad vill jag???

Jag vill vara med honom. Han som är speciell för mig. Han som är den själ som alla tjejer letar efter. Han som är sådär genomgó. Han som faktiskt ser mig för den jag är. Han som bryr sig om mig. Han som faktiskt känner mig. Han som verkligen gillar mig. Han som faktiskt tar hand om mig i alla lägen. Han som jag tycker om. Han som jag vill lägga all min energi på.... Han är min. Ledsen tjejer, han är min. Tillägnar honom denna...





The special two...



"En fantastisk låt och lyssna på texten..."

Veckan

Vilken vecka, en helt underbar vecka! Jobb, konsert, vänner, utflykter, grillning, party och skuttande hjärta. Kan det bli bättre? Knappast. 

Lisa har varit här. Tobbe har varit här. Denna vecka har vi grillat, sett Winnerbäck och Miss Li på scenen, besökt Lummelundagrottorna, käkat på Clematis, solat och badat. Jag har haft en alldeles underbar vecka. 

Nu är Mattias & c:o på besök. På onsdagkväll blir det grillning här. Trevligt. Håll tummarna för underbart väder. 

I dagsläget återstår bara två veckor av sommarjobbet. Det är med blandade känslor som det lider mot sitt slut. En Piteåresa väntar framöver, men innan dess en fastlandsresa till Gästrikland (rätt landskap?), mucho trevligt.

Underbara sol...

Första doppet.

Ja, då var första doppet avklarat i år. Vi tyckte att det passade bra med ett bad när det ändå regnade. Sagt och gjort...
Sis och jag kan vara ungefär lika halvtokiga både två. Sis föreslog ett bad och jag hakade på. Hoppade i bikinin, snodde med mig en handu, upp på cykeln och några tramptag så var vi på stranden. Ut på badbryggan och ner för badstegen, det var inte så fasligt kallt i vattnet. Nästan kallare i luften än i vattnet. Det var rätt skönt. Det är sommar, då ska man bada.... Har du badat i år??

Youtube-tips.

Igårkväll skrattade jag gott åt dessa två klipp:





Söndag med stort S.

Idag är det verkligen söndag på riktigt. En behaglig dag men ändå seg och tråkig. Jag kan inte släppa jobbet, egentligen borde det vara måndag redan idag. Det är dassigt väder. Mulet ända fram till sen eftermiddag och först då kom regnet. Det är dock behövligt med regn så att växligheten får en chans att överleva.

Imorgon skall jag ha min första arbetsintervju alldeles själv...

Strax efter lunch-tid tog jag och mamma en cykeltur runt Ängmansviken, skönt. Bror och Maria har varit ute och hälsat på med lilla Wilma (vovven). Snäckan har varit förbi och hälsat på. Hon har semester, det vill jag också ha.

Mina nagalar växer, jag skulle behöva fylla på dem men är på tok för snål för att betala 550 kr för en påfyllning. Fransarna börjar lossa, speciellt ena ögat. Jag måste göra något åt det, kanske får jag ta mig tid att besöka Blå Studio här på ön.

Jag sknar fastlandet, jag saknar mina vänner och snart kommer sarah äntligen hem.

Idag är det segt, idag är det verkligen söndag. Söndag med stort S!

Jobb, jobb och jobb och min cykel!

Äntligen är min cykel i funktion. Jag äger en underbar mamma men ibland är hon lite trött och då tänker hon nog inte så bra. Hon hade hittat en massa cykelnycklar och ville veta om någon av dem tillhörde min cykel eftersom de har försnillat min cykelnyckel. Mamma låser då min cykel och det visar sig sen att ingen av nycklarna passar min cykel. Dektektivjakten började... Till slut kontaktade vi försäljaren där vi köpte cykeln och fick ett nyckelnummer och idag har min pappa fixat nyckel till min cykel. Lovely. Ute och cyklade på farmors gamla cykel igår (ca två timmars cykeltur längs kusten, underbart) och den var inte rumpvänlig. Min cykel är i funkton och jag är glad.

Annars består vardagen mest av jobb. Det snurrade till sig lite igår och dagen vart lång. Imorgon är det äntligen fredag och sen är det helt. En helg med lite oroligt i magen. Snart måndag. Varför går helgerna så fort.

Jag saknar fastlandet, mina vänner och vardagen samtidigt som det verkligen är underbart att vara på ön (Iallafall när det är fint väder).

Idag passerade jag Tofta strand och det var en massa människor på stranden för att inte tala om i vattnet. En hel del kanoter, trampbåtar och andra båtar. Myysss... Nu är det sommar.

RSS 2.0