Det går bra nu

Står inte ut, står inte ut... Sitter och nynnar för mig själv till Oskar Linnros. Från och med du... Mmmmmm. Skön låt faktiskt, lätt att nynna till.
Det går bra nu, det går bra för oss just nu. Det är redan torsdag det innebär för min del att det är anställningsintervju på schemat imorgon. Anställningsintervju är ju över lag krävande men att gå på anställningsintervju för chefsjobb, det kräver en del. Det är inte gjort på en timme. Det går en halv dag! Tre stationer! Många möten. Det krävs att vara påläst och väl förtrogen med sina egna värderingar.
Många tankar ikväll. Jag måste lusläsa kommunsidan. Måste svara på en massa frågor som jag ställer mig själv. Måste skriva ner alla frågor jag har. Men det svåraste av allt, vad skall jag ha på mig?????

Kl 8.30 kör jag igång och grillas av facken (SKTF och Kommunal) sen blir det snabb paus för att sedan grillas av chefen och ledningen. Sist men inte minst är det grillning av de som kanske kan bli mina kollegor samt representanter från personalgruppen. Puh... Tur det är fredag imorgon och sedan helg.

Frustrerad

Det är precis vad jag är. Irriterad och frustrerad över att inte kunna styra mitt eget liv. Jag vill vara timanställd! Det har sina fördelar. Just nu är jag mest frustrerad och irriterad över att jag inte kan boka biljtter till den planerade julresan. Boka KAN jag men VÅGAR inte. Biljetterna är dyra och inte kommer de att bli billigare heller... Känns inte ett dugg roligt att boka och betala ca 8-9000 kr och så visar det sig att man inte får ledigt?! Försökt diskuterat julledigheterna men det kändes inte som det lättaste. Suck!
Tänk om jag kunde vara mellan två jobb vid årsskiftet, underbart hade det varit. :D

I tisdags kom löneförhöjmingen som inte var särskilt stor, faktiskt besviken. Det kändes riktigt gott att någon timme senare gå in till chefen och tala om att jag tänker vara ledig på fredag för att gå på anställningsintervju. Undra vad hon tänker nu.... Det är nästan så att man kan tro att det var planerat, men det var det inte!

Laddar

Idag är det tisdag, ca två dagar sedan jag sökte ett annat arbete. Idag bokade jag tid för anställningsintervju. Spännande. Nu laddar jag. Håll tummar och tår på fredagförmiddag... Anställningsintervju som pågår hela förmiddagen. Det skall bli så himla roligt!

Biljetter

Just nu är jag i en svacka men snart är jag ur den. Ibland är det tur att livet är som en berg-och-dal-bana.
Ikväll kom vår matkasse. Vi har beställt en Linas matkasse och ikväll kom första leveransen, spännande. Imorgon lagar vi första rätten.

Har ikväll dammsugit internet på biljetter till Norrland. Det ser ut som julen kommer tillbringas med delar av familjen och släkten i Norr. Det skall bli trevligt. Bara jobbet som kan sätta stop för planerna, men det struntar jag i. Snart bokar vi ändå. :)  Hoppas det blir en härlig vit jul.

Söndagsångest eller måndagsångest?

Söndagsångest eller måndagsångest? Vad kallas egentligen det fenomen som sig så gärna kryper inpå såhär på söndageftermiddag/kväll inför måndag? Jag undrar vad det egentligen är som gör att känslorna kan spela en sånt spratt en speciell dag i veckan, aldrig annars känns livet så tråkigt, jobbigt och meningslöst som just söndageftermiddagar. Det värsta är att jag egentligen älskar söndageftermiddag. Tycker det är en skön tid i veckan. Haft en skön helg med diverse aktiviteter och uppstart inför en ny vecka. Kanske är det enskilda små aktiviteter/händeser som gör en oroad och nervös. När måndag väl är över sen rusar veckan och snart är dte fredag igen.

Nu har jag gjort det, har sökt ett nytt jobb. Spännande. Lika samma som det jag har men en annan arbetsplats. Håll tummarna.

Puh

Ingen är gladare än jag.... Pärmen med alla betyg, intyg och anställningsbevis kom till sin rätt. Puh. Det var ju en himla tur. Nu är det turbulent på arbetsplatsen. Inte känner jag ett uns oro för det. Det pågår en omorganisation. Frågar man mig så är den mer än väl behövlig och jag ser inga hinder för att söka om våra tjänster. Spännande. Utvecklande. Utmanande. Jag skulle med glädje söka om våra tjänster.... Men än är inget klart. Heja Områdescheferna, sök nu era tjänster. Än så länge konkurrerar jag inte med er.

Cykeln is back

Yeah, min cykel har kommit tillbaka. Jaja, den kom inte av sig själv. Jag hittade den själv och polisen fick sen åka och hämta den. Hela två polisbilar och fyra polismän/kvinnor väntade på mig när jag skulle hämta den. Vilken lycka, nu har jag ju återigen en cykel!

RSS 2.0