Sjuk.

Jaha.. Bara att gilla läget. Attjo, prosit, aj, uschm fy och blä. Huvuvärk och en rinnande näsa. Jag har blivit förkyld. Det är en nära-döden-upplevelse för mig. Går tempen över 37 är jag dödsjuk. Tur att vi inte äger en febertermometer. Fast... lite nyfiken är jag.

Det är få förunnat att ha en sådan sambo som jag har. Han jag bor med har handlat idag, på eget initiativ och dessutom köpte han nåt extra till mig för att jag är sjuk. Vaddå lyx? Jag är nöjd! Inte nog med det så lagade han maten också. En pysslig man!

Norrland

Min förhoppning är att det blir en kall och mycket vit jul i Norrland. För närvarande lutar det väldigt mycket åt att det blir en jul i Piteå. Lovely! Nu återstår att ansöka om ledigt och sedan räkna efter hur många som kan följa med.
Jag längtar!

Söndag

En utsökt söndagsmiddag hos Jessica är avklarad. Tack! Det var gott. Tänk att för en gångs skull slippa laga en söndagsmiddag. Bara åka till dukat bord. Helt underbart!
Största anledningen till att det rycker i Gotlandstarmen är familj, nära och kära. Spontana små besök till nära och käre, det är trygghet. Men jag trivs bra här, bättre och bättre! Skulle inte vilja vara utan min sambo och västkusten.

En rundtur på Kungsmässan avklarades idag, mest troligt blir det en till nästa helg. Mysigt. Jag gillar verkligen Kungsbacka. Kanske borde det blir vårt "next place to bee".

Mitt sneglande på iPhone4 fortgår. Det är bara samvetet som sätter stop. Den är dyr och de dyra pengarna vill jag ha till annat. Kanske räcker det med en HTC Wildfire, någon som har erfarenhet av en Wildfire - give me some tips!


Liv

Det kan man kalla livsgnista... Spana in killen utan armar, utan ben.


Det blänker...

Det blänker runt min handled, ja tänk för att det gör det. Ingen kunde väll tro att vatten och bakpulver kunde liva upp smutsiga (läs: svarta) silversmycken så bra som kokande vatten och bakpulver.
Mitt tips till dig som behöver rengöra dina silversmycken är att klä en liten skål med aluminiumfolie, koka upp vatten, lägg smycken i den folieklädda skålen och häll på varmt vatten och hälls edan i bakpulver (det sägs att bikarbonat också skall gå bra), det kommer puttra - mitt puttrade eftersom jag inte snålade med bakpulver (egentligen räcker det med lite bakpulver...). Sedan sköljde jag av smyckena i kallt vatten, de blev jättefina. Från att vara nästan svarta av smuts till nästan blänkande silver. Jag blev lycklig.


Marathon

Ett Marathon är 42195 meter. Det springer inte jag. Ikväll har jag ett eget Marathon, "McLeod's daughter"-marathon. Längden på denna mara varierar. Nyss blev det en paus på balkongen med te och mandelkubb. Gott. Min sambo och jag njöt av en kopp te och mandelkubb på balkongen till ljudet av Midnattsfesten. Ikväll går Midnattloppet av stapeln i göteborg. De startar på gatam utanför oss. Det är fest på Heden och det hör vi ända in. Trevligt tycker jag.

Det var några regninga dagar på semester, det har jag fått sota för. Jag hamnade framför Tv vid flertal tillfällen och fastnade i serien McLeod's döttrar. Jag bara älskar serien. Nu har jag fått hem den, tyvärr saknas svensk text. Min engelska är inte den bästa men jag tittar och lyssnar ändå. Jag bara gillar den.


Check

Ögonfransförlängningen är avklarad, än så länge ingen reaktion. Jag håller tummar och tår, det gör Pernilla också och kanske hjälper det. Hoppas, hoppas, hoppas. Bäst av allt är att det INTE är några mink-fransar vilket många säkert tror. Detta är syntet! Jag gillar't. Min sambo är också tvingad att gilla det, fast han gillar det frivilligt. Det har han sagt.

Det känns som det är dags att resa någonstans, jag vill ta en weekend. Vart? Ge mig förslag. Två hotellnätter i en stad någonstans i Sverige med god frukostbuffé, en härlig relax och gärna med grönområde där man kan vandra omkring på en snabb powerwalk.

Snart är det dags att åter försöka testa Zorbingen som blev inställd sist. Den 11 september är det bokat jippie!

Är i behov av att göra ett nyckelband med eget tryck, tips på vart man kan göra det? Har en kollega som snart fyller 50..

Semester.

Det kallas semester!
Idag är det onsdag och snart har halva denna vecka gått. Jag har haft fyra veckors semester, i måndags avverkades första arbetsdagen på hela fyra veckor. Så gammal jag känner mig helt plötsligt. Att en utbildning som generarade en anställning kan göra en så mycket äldre, helt fantstiskt. Hoppas barnasinnet håller sig kvar. Ingen är ju äldre än man känner sig och jag känner mig inte särskilt gammal, bara ibland.

Imorgon skall min fransar bli fylligare. Den tunna plånboken tillåter det egentligen inte. Jag vill ju spara. Jag vill ha ett hus. Denna månad väljer jag dock att unna mig lite extra - fylligare fransar. Det är helt underbart att känns sig fin utan att sminka sig på morgonen. I löv it men samvetet gillar det inte lika mycket.

Imorgon skall jag ha anställningsintervju nr 1. Undra hur många jag skall behöva ha innan jag fyllt min kvot. Rekrytering är egentligen roligt, mindre roligt i vissa hänseenden.

Det regnar. I Göteborg regnar det konstigt. Kanske regnar dte konstigt i hela Sverige men här kan det komma skurar hur som helst och när som helst, även om så solen skiner och himmelen nästan är blå. Jag har lärt mig en sak sedan jag flyttade hit och det är att alltid vara redo med ett regnställ. Jag går sällan någonstans utan regnställ. Paraply? Det är överskattat. Ofats blir man blöt även om man traskar under ett paraply. Regnställ skall det vara. Om jag en dag skaffar barn, då skall jag hoppa i vattenpölar - med regnställ. Med barn känns det mer lagligt än om jag går ut och hoppar i pölarna själv, men ibland är det bra lockande.

RSS 2.0