Fransar som fladdrar

Ja, det gjorde dem. Idag har det blåst kallt i Skåne, iallafall i Kristianstad, och vinden tog tag i fransarna. Det var obehagligt men jag vande mig och det kändes rätt kul när fransarna fladdrade.

Vande? Heter det så? Vänja, vande, vant? Ojoj... Nu fick den 'asylsökande skåningen' problem. Hemma på min 'öij' hade jag iallfall kunnat säga 'vande' utan protester. Nu riskerar jag säkert att få en och annan kommentar men det kan jag ta. Jag tycker faktiskt om kommentarer. Ja, det gör jag!

Med tanke på dialeketer, som är ett hett ämne i min omgivning, så sa faktiskt min vän (Annika) idag "Nu har jag också börjat prata gotländska". Kul kommentar. Det har jag inte märkt att hon börjat med. Jag är smittsam! hehe

Min tvillingsjäl (Pinglan) brukar beklaga sig ibland. Hon antyder då och då att hon har vissa influenser från mitt 'språk'. I Löv henne! 
I tisdags försökte Mattias att härma mig (antar att det var nåt som lät konstigt i hans öron, bara i hans öron, inte i mina), det roliga är att han nästan lyckades också. Bara nästan! Hans kommentar var "Det här har jag nästan saknat". Undra om det var dialekten, mobbingen eller mig han menade?

Idag lunchade vi på Graffiti. Anna (Pinglan), Annika, Anna, Elisabeth och jag rullade ner på stan och käkade potatis. Bakad potatis. Det var gott. Jag höll på att gå in i en spegel. Jag gillar inte väggar med spegel över hela väggen. Det gör jag inte. Tur Pinglan drog i handbromsen.

Jag skall på kareokeparty. Wow. Jag som inte kan sjunga. Kul blir det! Det är dock nån vecka kvar så håll till godo.

Jag har en syster. En Sis. En Sofie. En Fie. En Lillstrumpa. Namnen på henne är många. Hon ringde till mig idag. Det tycker jag om. Det gör jag verkligen. Undra om hon saknar mig. Det gör hon kanske, lite iallafall.

Gårdagens försök med bild gick inte bra. Nytt försök idag!

Bild från helgen:
image2
Fular oss i hallen innan avfärd till 57an.


Jag ryser. Det gör jag!



Jag ryser! Det gör jagverkligen! Den ska jag ha! På min begravning! Trumpet eller säckpipa! Så är det bara!

Ögonfransförlägning! Det är najs! Var i Hbg på Petras Hårstudio och gjorde en ögonfransförlägning idag. Inte vant mig än men det blev rätt okej faktiskt.

Wow vilken fin mage Mikaela hade. Jag träffade henne faktiskt idag. Vi fikade med basgruppen. Det gjorde vi! Det var också najs.

Skridskor har jag köpt idag! Dem kanske kommer till användning till helgen, det gör dem nog. Oj vilka skratt! Det blir det nog! Jag skrattar redan... Haha

Två identiska föreläsningar?

Ja, de var ta mig tusan identiska.

Jag tycker det är rätt skickligt men också skamligt gjort att stå och hålla en föreläsning som är nästintill exakt likadan som en föreläsning man höll för lite drygt ett år sedan! Det är just precis vad hon gjorde idag, fick betalt för att hålla en föreläsning på C-nivå som var exakt likadan som en föreläsning på B-nivå. Skamligt.

Det mest komiska var att Mattias hade snappat upp samma saker på båda föreläsningarna. haha. Nästan identiska anteckningar som för ett år sedan.

Jag har listat ut en tentafråga idag! Påminn mig att läsa på om varför man har etiska råd!

Tänk att bli kickboxing-instruktör. Det vore nåt! Kanske ett mål? :/

Imorgon blir en späckad dag. Kristianstad-Hbg-Kristianstad på bara några timmar. Nice!


Testar att bifoga en bild fårn helgen...


På återseende.


Mindre aktiv bloggare har vaknat

Nu hittade jag in till min blogg och upptäcker till min förvåning att det kanske är dags att bli bättre på att uppdatera!

Nu är jag tillbaka till Kristianstad och en ny termin har startat! Det känns tungt med ett examensarbete framöver, men ojojojoj så stolt jag skall vara när jag klarar kursen! Ett helt examensarbete alldeles själv. Wow! Fy fan vad jag är bra!

Jag reserverar mig här med för ev. stavfel och meningsbyggnadsfel. Korrigeringsläsning är endast för amatörer. Jag är för lat!

Har försökt infoga en bild från helgens partajjjjj men gick mindre bra. Vi får hålla till godo ett tag till...

RSS 2.0