Onsdag

Tänk att en kram skulle kunna ha så stor betydelse.


Det råder verkligen känslostorm.

Tisdag

Då var det redan tisdag och denna dag är redan avverkad. Snart helg igen. Lovely. I helgen hoppas jag att energin räcker till för att shoppa till vad som komma skall.

Imorgon är det bara jobb halva dagen, den andra halvan skall jag och sambon ägna åt föräldragrupp. Det är sista gången, trist. Två gånger är inte mycket.

Tisdag

Trist att komma på missar jag gjort på jobbet såhär sent på kvällen, har ju så svårt att släppa mina missar vilket rubbar sömnen (som förövrigt är rätt kass just nu). Måtte jag få sova inatt. Två nätter med mindre god sömn, är det förberedelser för bebislivet?!? Jag behöver definitivt börja släppa på mina egna krav på mig själv och min prestation... Pust!

Tänk vad spännande och utvecklande att bli förälder, förhoppningsvis kommer även jag att utvecklas i detta. Erfarenhet och värderingar. En känslomässig berg-och-dalbana pågår.
Imorgon går första föräldragruppsutbildningen av stapeln (dock bara två tillfällen). Det skall bli spännande. Höga förväntningar på en bra grupp.

Rastlös

Ledig fredag var väl behövlig. Förra veckan hade vi besök av nära och kära vilket var mysigt. Saknar redan allesammans. En dags längre ledighet har dock gjort mig rastlös idag. Eller också är det bara allmän söndag/måndag ångest?!

Nedräkningen till semester och ledighet har startat. För närvarande känns arbetet mest som en belastning. Jag gillar mitt jobb men just nu känns det mest tungt när det är så mycket förändringar på gång och framförallt förändringar som jag inte kan vara med och utveckla.

Mitt flygintyg från barnmorskan har kommit. Kan tryggt åka till Gotland på torsdag, dock behöver jag införskaffa ett par kompresssionsstrupmpr på inrådan av barnmorskan.
Har idag surfat runt på internetet och tittat på barnkläder och startkit till en nyfödd. Det är en hel djungel. Finns hur mycket som helst som jag vill köpa samtidigt som samvetet säger nej då bebis förhoppningsvis kommer ut som en liten plutt för att sedan växa i en rasande fart.


RSS 2.0