På drift.

Kent har en ny låt som är himla bra. Förövrigt är den med i Friendsreklamen mot mobbing. Jag står för anti-mobbing. Mobbing skall inte existera, men tyvärr gör det...

Lyssna och njut...

Fotmassage.

Min man är den bästa... Jag älskar fotmassage. Igår fick jag fotmassage hela kvällen. Underbart! Han är bäst!

Norrut.

Idag rullar bilen norrut. Vi skall på tripp till Gävle för att sen styra åt sundsvall. Myys. Innan dess skall jag inhandla en liten överraskningspresent! Håll till godo...

Blogglek.

Sarah hade en kul grej på sin blogg. Hon lät sig utmanas av den som kände sig manad att ta sig an utmaningen... Här kommer  en utmaning...

Leken går till såhär:
1 .Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5.Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana ett par personer

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Jodå det har du faktiskt gjort. :)
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Nejdå ingen fara ;).
3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Skönt att man inte är hemma och behöver använda toan nu.
4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Ja alla gaser i magen gör ont...
5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
 Jag trodde vi hade korsdrag men det var bara ett utblås märkte jag :).
6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Ja det är ju gudomligt efteråt...
7. Vad vill du höra mest av allt?
Ja
8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Du kan ha den i helgen det var samtalskonst va?
9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Boken är i brevlådan

Nu utmanar jag Dig! Vågar du ta dig an utmaningen?

Ädelbakad kycklingfilé.

Äta bör man annars dör man. Det är oftast dötrist å laga mat. Tur vi är två annars vettitusan hur mathållningen hade varit. Idag blir det iaf pressad potatis och kycklingfilé i ugn. Mums. Idag skall här testas något nytt, det blir ädelbakad kycklingfilé.

Musik.

Musik är livet, speciellt för min käresta. Idag har jag spånat på lösningar inför midsommar. Mest troligt blir det gotland i midsommar. Söndagen den 21 juni är det AC/DC på Ullev och passande nog går det ett flyg från Visby till Landvetter kl 11 den 21/6. Det innebär att jag får fira midsommar med min andra hälft och han kan gå på konsert i lugn och ro.

Synd att festival och konserter ska vara så dyrt. Den 26-27 är det Metaltown i Frihamnen. Jag tänker skicka min sambo, kanske släpar jag med i ett hörn. Vore ju najs med Volbeat!

Jobbet.

Nu är jobbet mitt på riktigt. Pappret är påskrivet. Skarpt läge den 17 augusti. Det är med en skräckblandad förtjusning jag räknar ner. Snart börjar livet. Shoppingtarmen gjorde sig extremt påmind igår medan jag strosade runt i nordstan och bekantade mig med stället. Myyyyyys!

Förövrigt har vi blivit erbjudna en lägenhet till. En trea. 81 kvm. Hmm.. Tåls att fundera på.

Håll tummarna.

Håll tummarna för att min chef har tid för mig imorgon. I såfall skall pappren skrivas. Arbetsplatsen ses och händer skakas. Spännande skrämmande!

Mmm.

Mmm.. Köttfärspaj. Det är både gott och många portioner. Perfekt mat de helger man är själv och inte orkar laga mat. Jag är lat!

Det bästa med pajdegen är att jag sipper kladda med margarin. Jag blir så smutsig under naglarna då. Den nästbästa är att det är GI-recept. Me like!
• 1 ½ dl grahamsmjöl (eller fullkorn dinkelmjöl) - jag tar grahamnsmjöl
• 1 ½ dl vetemjöl (eller siktat dinkelmjöl) - jag tar siktat dinkelmjöl
• ½ tsk salt
• 3/4 dl olivolja
• ½ dl vatten

Blanda först mjölet + salt. Tillsätt sedan olivoljan och kladda ihop det, tillsist tillsätter du vattnet! Sen är det bara att trycka ut i formen! Förgrädda i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter! Mums!

Bäst.

Av en händelse öppnar jag locket på kaffebryggaren medan jag lagar mat. Till min förvåning upptäcker jag att där inte ligger nån kaffesump. Jag är så stolt, jag är stolt över min sambo som verkligen är bäst. Bäst på riktigt!

Ingen rubrik...

Skånegatan! Ja, visst är det så att det mest troligt blir den nya adressen. Hissen rymmer 6-8 personer. Våningen är nummer 6. Den stor balkongen kommer ha morgonsol och den lilla balkongen kvälls sol. Det var inte någon översig fin lägenhet enligt min värdering men den är fullt duglig åt oss. Den ligger ju central! Lovely. En annan bra sak är att vi får göra vad vi vill i den. Wiiiiho. Men vad får vi för det? Inte nåt antar jag. Vi vinner ju inget på att renovera och mysa till den, för den är ju inte vår.

Det kommer bli alldeles underbart bra! Jag längtar.

Nyckel.

Ibland är det nackdel att bo i bostadsrätt. Speciellt när man måsta ha tag på en vicevärd. Han är bra och duktig på alla sätt och vis men det är ändå motit att knalla dit för att be om en liten j*a lapp så jag kan framkalla en ny nyckel. Pust och stön. Kanske borde jag be om två lappar så att jag kan hyra ut fanskapet fortast möjligt eller skall jag lägga den på blocket kanske? Nån som vet nån som vill köpa lägenhet? Welcome...

Heden.

Jag har flyt. Min sambo också. Vips så har vi en lägenhet i göteborg. Förvisso i andra hand men det gör inte oss så mycket. Vi har en trea, på ca 80-90 kvm. Den har två balkonger. Den har tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. UNDERBART. Att diska för hand rär inte min största hobby. För visso vet jag att disken blir ren men naglarna blir inga fina när man diskar. Nästa vecka skall jag för hoppnings få se underverket. Troligen är det huset där ICA Nära ligger, då får vi en ica-butik i botten av huset. Tur att jag inte är höjd rädd. Underverket ligger på sjätte våningen. Jag är lycklig.

100% rabatt.

En blekfis som jag bör lägga grunden till en bränna redan nu. Jag har inte haft möjlighet att ta tillvara på de strålar som solen skänkte i fredags och igår. För mig blev det ett besök på solstudion idag. Till min fördel hade de 100 % rabatt på solkort idag! Jippie. Ladda med 200 och få 400 kr att sola för. Det är dessa erbjudande en student älskar. Fler borde ta efter!

Personlighet.

Jag är ingen ensamvarg men jag är heller ingen frasmakare. Jag har tid för andra men kan också vara för mig själv ibland. Min extraversion ligger på genomsnittet. Det är sant. Det kan IPIP-NEO intyga.

Jag har ett stark intresse för andras behov och välbefinnande. Jag är trevlig, sympatisk och kooperativ. Med andra ord kan man säga att min agreeableness är hög. Det säger IPIP-NEO iallafall.

Min insikt är hög vilket innebär att jag har satt upp tydliga mål och fullföljer dem med beslutsamhet. Andra ser mig som tillförlitlig och hårt arbetande. Jag gillar IPIP-NEO.

Lugn, ja det är jag. Sammansatt och orubbligt lugn.! Det är sällan jag ragerar med intensiva känslor. Det är tillochmed så att jag håller mig lugn i situationer som andra skulle beskriva som stressande. Det är bedömningen enligt IPIP-NEO.

IPIP-Neo är ett personlighetstest. Jag har gjort det. Jag har fått svar. Kanske är det dessa svar som gynnar min framgång. Alla min intervjuer jag blir kallad till och de jobb jag blivit erbjuden.
Jag är bra. Kanske är jag bäst!

DG.

Är det något som kan få mig irriterad på riktigt så är det Destinationgotland. Deras system är inte bra. Bokar man flexi-biljett så skall biljetten betalas senast 28 dagar innan avresa. Jag skall resa i början på Juni men var ändå tvungen att betala den på en gång. Märkligt att de inte kan få systemet att fungera. Det är tur för företaget att de har underbar telefonpersonal. En del bättre än andra men så är det väll i alla företag. Nu är iallafall resan till gotland (när det är studenten) bokad. Tänka sig att det kan ta en halv dag att boka två båtresor.

Mammas metafor i samtal med snäll telefonkvinna hos destinationgotland: "nu är min dotter arg som ett bi och de är inte lätta att ha och göra med. Å jag, ja jag brukar springa för dem..." Det är tur jag har min mamma. Hon är världens bästa. Vad vore jag utan henne?

Rekryteringsutbildning.

Utbildning är viktigt, framförallt i ledande positioner där man företräder arbetsgivaren. Om några månader intar jag min nya roll som representant för en arbetsgivare. Idag har jag deltagit i en rekryteringsutbildning för en annan kommun. Mycket givande. Intressant. Nyttigt. En simulerad anställningsintervju där jag både fick ge feedback till intervjuarna och ta del av feedbacken de hade till mig som intervjuad. Jag fick jobbet! De hade inte mycket att säga! Jag är helt enkelt attraktiv på arbetsmarknaden. Obsevera att detta var en simulerad situation. Gott käk och myckte matnyttig information. Dessutom fick jag en bok om itervjuteknik. Me like!

Yay.

Yay, jag skrev till mig ett VG på socialpsykologin. Det var ju najs. Dessvärre går nog inte psykologin lika bra! Shit the samma för jag mår bra och har kul.

Åter en gräsänklingshelg. Det känns redan tomt och jag är på dag 2 av 5 dagar (nästan sex dagar).

Jag har färgat håret och jag har klippt mig. Jag konstaterade också att det inte går att fotografera färg och frisyr så att det blir ett rättvist foto. Jag är dock nöjd. Snart dags igen!


CSN

CSN is da shit. Som student är det menat att man skall leva på gränsen. Jobbar man så kommer man upp i fribeloppet och vips får man återkrav. Har man kapital och skulle råka gå med vinst, så vips så får man återkrav. CSN is skit.

RSS 2.0