Renovering pågår.

Renovering pågår, i lördags förmiddags fick händer och naglar en uppfräschning. Eftermiddagen bjöd på större förändringar, axellång hår blev kort hår. Imorgon väntar återbesök på Amazing Beauty Center för att fixa till fransarna. Snart är den långa, härliga, efterlängtade ledigheten här. Bara två och en halv dag kvar.

Det svårast återstår, vad skall jag packa med mig? Packningen skall räcka ca 11 dagar. Tur det finns tvättmaskin... och mellandagsrea. :)

Klapparna är färdiga. Familjen hade utdelning på öjen idag. De verkade falla i god gjord. De bästa klapparna återstår, till päronen... Det är de än så länge billigaste och hemligaste klapparna. Spännande...

Styling.

Idag önskar jag mig en ny garderob. En ny stil. Något häftigt, något spännande. Idag skulle jag kunna ge vem som helst (nästan) i uppdrag att styla om mig och se vad som skulle hända. Alla förslag på förändringar är välkomna. Ge mig tips, ge mig förslag.

Tjock.

Idag känner jag mig tjock. Riktigt jättetjock.

Nedräkning pågår.

En underbar helg har passerat, bortsett från det tö- och slaskväder som var i fredagskväll och lördags. Fredagsmys med räksmörgås på Heaven23 och en runda på Lisebergs julmarknad innan glöggmys framför idolfinalen. Lördagsaktiviteter på universeum och kvällstripp på Lisebergs julmarknad. Nej, vi är inte besatta av Liseberg men i goda vänners lag gör vi dem gärna sällskap på julmarknaden när de kommer. En kär aktivitet för många, speciellt uppskattad av de små liven.

Nedräkning pågår till ledighet och julmys i norr. Nu är det inte många dagar kvar. Denna vecka skall jag husera på min arbetsplats måndag-onsdag, skall på heldags-utbildning torsdag och fredag. Sen är det måndag och tisdag att arbeta och halva onsdag därefter blir det ledigt i några dagar. Lovely! Efter nyår händer grejer, spännande grejer. Jag väntar med spänning.


RSS 2.0