Fredag...

Fredag, igen!
På min vandring från Landala till Liseberg igår fick jag syn på en "ny" butik. Ingen nyöppnad butik, men ny för mig. Jag upptäcker nya saker hela tiden, härliga stad. I helgen får det bli ett besök i denna butik, en aningens nyfiken på de tunikor/klänningar som jag skymtade i fönstret.

Årskortet på Liseberg invigdes igår i sällskap av ett gäng kollegor. 5-kamp stod på agendan, tyvärr vann jag inte men stoltserar ändå med min tredjeplats. 5-kampen är för mig en underskattad aktivitet. Hoppas på fler sådana upptåg.

Snart hoppas jag att räntorna börjar stiga, alla räntor på bolån etc.. Skadeglada jag. Inte alls men jag har en teori om att priserna på bostäder kommer sjunka om räntorna stiger, det är nästan så att jag önskar det. Ge mig ett "eget" boende. Jag bor redan underbart men jag vill ändå ha mitt egna boende. Jag skulle säker sakna nuvarande lyan, jag vill både äta kakan  och ha den kvar. Letande fortsätter, dock mindre aktivit.


Göteborgsvarvet

Kanske skulle man anta utmaningen att springa göteborgsvarvet en vacker dag... Jag säger inte vilket år, men kanske något år?
Jag tycks ha en sambo som påstår att han antar utmaningen redan nästan år. Återstår att se...

Idag har jag deltagit i stadens folkfest: göteborsvarvet för första gången. Så mycket folk, så roligt, så underbart väder. Det blev en cykeltur staden runt idag. På vägen hem insåg vi att vi inte kom över avenyn med cykel så vi återvände till slottsskogen och tittade ett tag till innan vi så småningen gjorde ett nytt försök att ta oss hem. Vi lyckades.

Egentligen kan man säga att jag deltog i gbgvarvet, för jag sprang hela två meter för att ta mig över spåret på ett ställe.

Imorgon blir det utflykt till Gränna. Håll tummarna för fint väder.

Sommar

Sommaren har anlänt till götet.  Underbara dag. Innebandyn blev inställd på grund av för få deltagare vilket var trist men vad gör väll det när solen skiner och det är 35 grader varmt. Det är sommar!

Jag bara njuter av göteborg. Underbara stad. Underbara människor.

Gnälligt.

Glömde visst publicera igår...

Efter tre nätter med dålig sömn är humöret inte på topp. Vad kan jag skylla den dåliga sömnen på? Inte på barn, inte på sambo, inte på jobbet... Kanske rastlöshet? Smått gnälligt idag, helt utan anledning. Less på kroppen, less på tillvaron, less på jobbet, less på fritid, less på vädret, less på det mesta.

Snart är det sommar, inte kommer jag i form till beachen i år heller. Jag vill så mycket men vågar för lite.... Jag vill träna, jag vill bli fin, jag vill, jag vill, jag vill. Men hur? Våga gå till en PT med höga ambitioner och mål upp över skyarna, jag kommer ju aldrig få väck mage och lår.

Dags att rycka upp mig!

Ikväll är det 40 årsfest, förberedelserna är i full gång. Kul skall det bli. Roligt skall vi ha. Strax skall jag plocka fram Sis make-up intruktioner. Bra med en make-upartist nära till hands, synd bara att hon är så långt borta.

Tänka sig att jag skall ha en klänning ikväll, sällsynt.


Sköna Maj...

"Sköna Maj väkommen till vår bygd igen..." Jag kan inte den väl kända sången och inte hörde jag den igår heller. Ingen brasa blev besökt, inget firande från varken min eller sambos sida. Endast en flaska vitt vin med god mat och en film. En alldeles lagom kväll. Jag är nöjd.

Maj har jag välkomnat med en storstädning av lägenheten, nu är jag nöjd för ett tag. Städningen var väl behövlig. Veckorna går så fort. Måndag-Fredag jobb är ingen semester för den som tror det. Så gott det hade varit att jobba enligt schema, ibland. Varje fredag är det dock lika skönt att ha måndag-fredagjobb, men mitt i veckan hade jag gärna haft en dag ledigt. Tänk alla de där måsten som man har... Frissan, tandläkaren, läkaren, provtagning, bilbesiktning, verkstadsbesök, osv. Känns inte inspirerande att ta semesterdagar för sånt. Flex... Jo, men den kan man bara använda när verksamheten tillåter och det är tusan inte ofta, än så länge...

Snart är det sommar och semester. Större delen av semestern blir nog på gotland. Planerar ev. för utresa den 29 Juli och återresa först 23 augusti.

Härliga sommar är på intåg, jag väntar med spänning att få se göteborgs utbud av aktiviteter och evenemang sommar 2010.

RSS 2.0