Gevalia.

Tur att jag har Gevalia hemma.  Råkade i konversation med taknissarna som frågade om jag hade Gevalia hemma. Det fanns kanske en risk att de kommer genom taket och hälsar på najs. Han var Norrlänning eller nåt i den stilen. Nu du Lisa, nu har jag kanske fått in en fot åt dig och Umeå. ;)

Tentade idag, det kändes bra men dessvärre så tror jag inte att det gick lika bra som det kändes. Tyvärr.
Efter tentan bar det av till stan, en öl och lite mat och trevligt sällskap. Grannen har nog partajj ikväll. De spelar musik, som jag frivilligt eller ofrivilligt får lyssna på. De röker på balkongen vilket jag frivilligt eller ofrivilligt får lukta på i min lägenhet. Jaja, jag skyller mig själv för jag har balkongdörren öppen. =)

Umeå

Yeah, här svänger det ju.
Nu kanske vi dumpar England och London efter skolan, det kanske vi kan ta om två år eller nåt. får se hur läget ser ut då. Vi kanske redan är gifta då, rika och gifta. Wow. Haha. Det hade varit nåt. Då hade vi nått vårt mål. Lisa & Jag.
Nu lutar det åt Umeå efter skolan. Kanske plugga mer! Eller också väntar jag med studierna. Risken är att jag inte tar upp studierna då. Måste fundera. Umeå, det hade varit nåt det. Det svänger katten...

Jag får besök i sommar. Vad kul. Jippie, Najs. Yeah, hoppas det blir en fin sommar. =)



Miss me when i'm gone



U miss me when i'm gone...

Nya tider

Idag är det tisdag, bara tre dagar till tenta! Är det nervöst? Ja!! Jag vill inte kugga tentan, men å andra sidan- vad gör det? Jag har ju jobb i sommar, som vikarierande "verksamhetschef" (områdeschef/teamchef skulle man benämna det på fastlandet).

Jag sitter fortfarande på Gotland. Ieftermiddag kl 17 tuffar båten til oskarshamn för att köra mot Kristianstad. Minr esekamrat skal följa med. Min mamma och Sis skall också följa med. Gött å bli ompysslad lagom till tentan. Det kan nog behövas.

Innna jag åkte hann jag få min baddräkt. Nu är vi på väg mot vårt nya liv. Nu ska Lisa och jag ta och börja vårt nya liv med Aquabike. Najs. Det skall bli spännande. Mot nya tider... Äta rätt, komma igång med träningen igen och kilona ska skrämmas iväg. Yeah...  Beach 2010, here I com.

Påskdag

Himlen är blå, solen skiner och snön lyser vit på marken... Det blev nog inga sommardäck på bilen denna helg. Visst är vintern underbar, jag bara älskar den - men inte just nu! Våren tack!

Igår gick en trevlig kväll på BSA av stapeln. Mycket trevligt. Najs å träffa Sarah. Henne karl var riktigt najs, hans vän lika så. Jag gillar trevliga människor. 

Idag har jag lovat bort mig som husvakt i början på Juni. Trevligt. När hem, ännu bättre, äta mammas mat.  

Fika hos Mummo, återkommer.


Yeah, Sommarjobb.

Yeah, Malin har fått sommarjobb. Vad roligt. Så spännande. Så snälla de är som tänker på mig. :D
Två veckor som vik. verksamhetschef hemma på ön. Två veckor introduktion och en ställe där det finns andra chefer som kan back-upa mig om jag behöver. På hus och hemtjänst. Wow. Vad stort, men vad roligt.

Igår fick jag nya fransar. Gött. Reducerat pris. Ännu bättre. Idag är ena ögat smått iriiterat. Förkylning? Limmet?

Imorgon åker vi till ön och hälsar på, jag och Hanna. Najs. En resekamrat.

En tisdag

Fniss... Mitt ena öga ser så roligt ut. Jag har bara ögonfransar på halva ena ögat. Tur det är dags för påfyllning på torsdag!

Vad är en regressionsanalys och vad har den gemensamt eller inte gemensamt med en korstabell? VIlka för respektive nackdelar finns det med korstabell respektive regressionsanalys? Jag är nollad. Jag kan inte. Jag är duktig ändå!

Idag fick jag höra att jag är positiv. Jag är en peppande människa. Hmm.. Jag kanske skulle bli coach. Jag har ett mål och jag ska en dag bli ledare, i någon sportig genre.

Cool mamma

Jag måste bara få avslöja att jag nog har världens coolaste mamma. Det konstaterade jag efter denna koncersation:
Jag: Ringer du sen då eller skickar sms eller nåt?
Mamma: Ja, eller kan jag inte använda det här messenger?

Mamma tröttnade på sin krångliga mail och önskade en Hotmail. Malin fixade, snabbt och lätt.. En hotmail och en msn. Nu har min mamma MSN och hon använder faktiskt också!
Världens ascoola mamma!

Baddräkt & London

Mitt i vinter.. Det är vi nästan. Det känns ju faktiskt så emellanåt. Idag har det ömsom snöat, ömsom regnat ömsom solsken. Vilken årstid har vi egentligen? Det känns som att naturen försöker klara av alla årstider på en och samma gång. Mindre bra jobbat. Jag vill ha vinter när det ska vara vinter, med snö och kyla. Jag vill ha sommar när det ska vara sommar, med sol och torka. Jag vill ha vår när det ska vara vår och höra fåglarnas kvitter och jag vill ha höst när det ska vara höst med de färggranna löver. Hursomhelst så har jag idag laddat för Aquabike. Nu ska jag och Elisabeth sätta igång. Najs.

Förövrigt har jag blivit hyptoniserad att åka till London och jobba lite efter skolan. Jadu, Bettan. Hur ska vi göra? Master i Sverige med våra pudlar (som dessutom ska kommer vara mega fina med sina gigantisa underbett - vår hugillor (Hugo + Smilla)) eller arbeta ett år i England? Livet är spännande... Det gäller att passa på.

Efter skolan skall jag styra kosan till Thailand, tror jag. Jobba en sommar och åka iväg hela hösten. Komma hem lagom till jul och sen åka till London och jobba lite. MEN? När ska vi ta dte där med blommor, bin och familj? Jag kommer ju bli gammal också....

Fjäsk?

Yeah.. Jag tiggde till mig en tid för att fylla på fransarna igen. Kanske får jag den lite billigare också. Bara för att jag tappat så många på så kort tid. Yeah. Lagom till påsk. Yeah. Det blir bra.

Undra om det är fjäsk?

Stugförmedling Malin AB

PM är klart. Jag är inte nöjd men det känns ändå bra. Total blackout när redovisningen startade. Det har alltid en förmåga att bli totalt tystnad när jag skall prata eller redovisa. Till och med de kackligaste kacklomanerna tystnar. Kan det vara dialekten mån tro?

Steg ett till att klara kursen är avklarad. Håll för guds skull dina tummar för att jag skall klara tentan den 28e.

Stugförmedling Malin AB hade tillfälligt öppet idag. Företaget har egentligen klappat igen tills vidare, men råkade öppna en kort stund idag. Vore najs att se min vän Mattias med familj och kamrater på ön i sommar. Håller alla mina tummar för att det klaffar.

Jag skall till Stockholm. Jag skall till Stockholm på en liten nöjestripp. Kanske mamma följer med. Kanske kan jag få med mig Pinglan. Alltid kul att besöka storstaden. Speciellt när det är nöjen!



Yeah, söndag...

Mitt PM blev nog klart igår.

Jag åker till Gotland i påsk, en intensivresa. Jag får en resekamrat upp och tre ner.

Idag har jag hälsat på en vän, en vän som jobbade. Trevligt med fika. Trevligt att vara social.

Jag är besviken, besviken på skolan. Malin kan bli irriterad, irriterad så det övergåt till förbannad och det blir jag hon snart på skolan. Bara för att vi inte är "socionomer" så ska de ta mig tusan inte bara slussa ut oss. Vi brädar ändå socionomerna på fältet sen. *morr*

j*a skola. Besviken. satsa på kvaliten. Låt inte personalkonflikterna gå ut över oss studenter. Visa att ni är professionella.

Idag slog det mig. Jag har nog valt fel utbildning. Tusan så tråkigt att komma på det, men jag har hela livet att skola om.
Jag kan läsa extra kurser som tar mig dit jag vill. Japp, så det så!


Förföljd

Jag är förföljd. Jag är förförljd av en student. Nu har jag hamnat i en såndär komsik situation där man möter en och samma människa vid ett flertal tillfällen utan att veta vem människan är. En kille dessutom, egentligen har det ingen betydelse. Nästa gång jag vi möts ska jag hälsa. Såg honom på föreläsning i tisdagskväll. Gick om varandra vid flertal tillfällen och har sedan dess gått om varandra vid några upprepade ggr/dag, senaste i em på ica. Han stod bakom mig i kön. Nästa gång ska jag säga hej!

Idag har jag blivit kändis. Tidningskändis. Anneli vart det också. Elisabet med men sen tog det stop... Mamma Malmlind bangade.

Martinis Fläsknoisette var god. Helt klart värt de 75 kronorna. Jag har blivit kallad Brat idag. Jag är ingen Brat men de tyckte att jag kunde vara det, bara för att jag är IT-kunnig (i deras ögon ja, men det är jag egentligen inte), bara för att jag har lite ordning ibland, bara för att jag har en egen lägenhet (som jag äger) men om de bara visste...

Jag älskar min Mamma... Hon fyller år idag. Vilken dålig människa jag är, inte ens skickat ett kort. Det borde jag har gjort. Fy på mig! Förlåt mamma. Hoppas hon vet att jag avgudar henne ändå. Hon är värd all världens kramar. Jag saknar henne. Min mamma!

Kort, kortare, kortast

Det finns människor som är korta! Det finns också människor som är kortare än kort och så finns det människor som är kortare än kortare (vilket måste innebära att de är i kortaste laget). Idag såg jag en människa som måste tillhört kortaste. Människan var vuxen, människan var så kort att hon knappt räckte upp över kundvagnarna på Willys. Jag fnissar allra fnissigast. Det såg kul ut.

Oj vad jag är duktig. Lite duktig iallafall. Jag försöker plugga. Jag ska klara tentan. Jag vill klara tentan.

Är vi inte duktiga, så säg?


Jag skall hinna med massor i mitt liv. Jag skall till Thailand när skolan är klar, sen ska jag till London och jobba. Jag skall skaffa mig en pudelvalp och en Birmakattunge - inom loppet av fyra år. Yeah... snart börjar livet! ;)

Lotteri

Jag vinner sällan. De gånger jag vinner så blir det grejer jag inte vill vinna. Det är alltid kul att vinna, men alla vill vi väll vinna första priset!
Jag vann en ruggsäck! Najs!

Henrik Fexeus, en tuff man. Gillade honom. Han ska jag läsa mer av.

Skulle fått ett mail idag. Ett mail ang. sommarjobb. Inget mail.

Jag hatar uppsats. Jag gillar uppsats. Jag vill ha ett ämne, NU!

Sommarjobb

Jag skall ha jobb i sommar, så är det bara.
Varesig dte blir här eller där..

Nu har jag sökt till Älmhults Kommun också. =) Piteå också. Snart Laholm med...

Söka

Det sägs att den som söker han finner... Jag söker, söker, söker, söker och söker. Jag söker lite till, söker, söker, söker ännu lite mer... Jag SÖKER och jag finner... inget! Jag söker men jag finner inget.

Det stämmer alltsåt inte. Ett ordspråk som inte stämmer. Jag söker ett uppsatsämne men finner inget. Jag fann ett område, men inget specifikt ämne. Jag skall skriva om ledarskap, men vad ska jag skriva om, mer specifikt???? Förslag tas tacksamt emot.

Jag är inte ensam längre. Det har jag konstaterat. Skolan förföljer mig var jag än går. Jag är inte närvarande någonstand. Jag är frånvarande. Frånvarande var jag än befinner mig.

Tenta. Uppsats. Tenta. Uppsats. Ångest. Tenta. Uppsats. Tenta. Uppsats. Tenta. Uppsats. Ångest. Tenta. Uppsats. Tenta. Uppsats. Ångest. Tenta. Uppsats. Tenta. Uppsats. Tenta. Uppsats. Ångest. Tenta. Uppsats. Tenta. Uppsats. Ångest. Tenta. Uppsats. Tenta. Uppsats. Tenta. Uppsats. Ångest. Tenta. Uppsats. Tenta. Uppsats. Ångest. Tenta. Uppsats. Tenta. Uppsats. Tenta. Uppsats. Ångest. Det är vad som präglar mitt liv och min hjärna. Just nu!

Hockey på långfredagen... När ska jag åka hem Mamma??? När kommer ni upp mamma??? Min mamma, min Sis.

Keep holding on...


Jag tycker om låten, det gör jag! Speciellt de stunder som är tunga. Jag hoppas att alla mina nära och & kära har överseende. Jag känner inte mig själv. Bara ibland. Jag räknar ner, snart är det slut. Snart börjar live! Det ska bli sönt när skolan är klar! Jag hatar skolan. Det gör jag faktiskt. Jag älskar skolan, men just nu hatar jag den mest. Jag vill inte skriva uppsats. Jag tycker det är tråkigt. Jag tycker det är tungt. Dock är det lite roligt också. Jag tycker inte om vår handledare, jag gillar henne inte. DOck är hon lite gó också. Jag är besviken på skolan, men den är ändå rätt bra. Jag är mest besviken på skolan just nu, men ändå trivs jag där.

Uppsatsämne? Vad ska jag skriva?


Muskler och muskulös

Det där med muskler och begreppet muskulös får min hjärna att koka.
Alla har vi muskler, mer eller mindre synliga. När vänner & bekanta, nära & kära yppar en kommentar där begreppet muskulös ingår, måste jag tänka. Det är jobbigt att tänka. När jag hörd ordet muskulös så relaterar jag till en person utan muskler. Någon som är tunn, någon som är klen, någon som är mesig. Musku=muskler lös=inga (lösa eller slappa). För mig är det motsatsen till en vältränad snygging. Förvirring. Ja det uppstår det. Jag måse tänka. Jag måste tänka motsats helt enkelt.

En 50årsdag är avverkad. Jag är trött, och fler med mig.
Ett dygn med överraskningr och uppassning men roligt har det varit.
Willy's smultronsaft (light) och okryddad sprit kan göra vem som helst onykter, dock inte mig. Yeah, vad det är roligt att supa äldre damer under bordet, utan att ens dricka en droppe sprit själv. :P


Idag

Jag har besökt Biltema idag. Likaså Mekonomen. Flickan på Mekonomen var trevlig. Henne ska jag handla av fler gånger. Så det så!

Tvättider är ett jäkla 'måk' att hålla reda på... Fast övertygad om att jag hade tvättid ikväll, men när jag kom ner till tvättstuga för att kolla om det fannas andra tider så upptäckte jag att min tvättid redan hade hållit på i två timmar. Jag hann tvätta. Två tvättar. Jag var lat. Det fick jag vara. Torkat tvätten i lägenheten. Luktar gott i min lägenhet. Tvätten är inte torr. Än... Men snart!

Idag har jag varit en dagdrömmar. Det är så mycket jag ska göra i mitt nya liv. Jag skall bli sportig. Jag skall köra sportbil. Jag skall ha sportbarn. Jag skall vara en vanlig Svensson. Jag ska ha det bra. Jag ska leva livet och jag skall bli en sportbrud. Haha. Snart är skolan slut, snart börjar livet! Yeah.

Imorgon bär det av. Hem till öjn. Najs. Saknar. Saknar inte. Saknar. Saknar inte. Saknar. Saknar inte.. Velig! JAg är velig. Jag vet inte om jag saknar ön. Inte än.

Jag skall aldrig mer bli öbo på. Inte på heltid. Inte på samma gamla ö. Jag skall aldrig överge min ö helt, men heller inte älska den helt. Jag skall trivas på fastlandet. Jag ska inte förbli Skåning men heller aldrig överge skåne helt.

Keep holding on...


Så söt

Jag har en bil. Jag har för tillfället mammas bil. Den är ledsen. Ledsen på mig. Ledsen för att den är törstig på blå saft. Imorgon måste jag köpa blå saft och gummipinnar till den. Imorgon skall jag och mammas bil på kalas. På torsdag skall vi resa tillsammans.

Jag var för sen.. Snäckan hann först. Hon skall på kalas. Kalas på fredag. Det skall jag också.

Jag borde packa, kanske...



Tillägnad alla mina underbara vänner.





Klipp & Kryll Pingla

Jag tycker inte om oorganisering. Det råder oorganisering. I skolan! Uppsatshandledare som gått i pension och nästintill omöjlig att få tag på, salar som inte stämmer med schemat, kompletering på föreläsningar som skolan inte kan hålla, dubbla budskap. Det är kaos. Återigen blir VI lidande. VI, Studenter!

Min Pingla har klippt mig idag. Det blev najs. Passade på att färga, det blev också najs. Klipp & Kryll Pingla håller öppet nån gång som året, det gäller att passa på. Mysa medan man kan.

Jag borde ringa min Snäcka. Det var längesen nu.

Rondellen vid ICA MAXI är ingen vanlig rondell, ingen bra rondell. Idag kom en tant ut i fel körbana och körde mot trafiken i rondellen. Kunde gått illa men jag kunde inte låta bli att fnissa lite ironiskt.

Min mamma är sjuk. Krya på dig mamma, vi ses ju snart.


Ung

Yngre


Yngst

Rastlöshet

I fredag fick jag en nyckel med posten. Den bara låg där. I mitt postfack. Glad i hågen trodde jag att det var min tidigare borttappade nyckel som kommit till sin rätt, men icke då... När jag kom hem från ikea och testade nyckeln, upptäckte jag att det var grannes nyckel. =)

Snäll som jag är så dikterade jag ett litet kärleksbrev, tejpade fast nyckeln och hoppades att den skulle komma till sin rätt.
Idag hade jag fått post tillbaka... Ett tack! Det var snällt. Jag brevväxlar med mina grannar. Vad gör man inte för att få lite post, som för en gång skull inte är räkningar... =)

Jag har klippt och klistrat ihop ett sånghäfte. Det har tagit mig precis hela dagen att få till det. Nu är jag rastlös ändra nere från småtårna till knoppen. Det bara kryper i fingrarna som vill göra annat än pilla på tangentbordet.

Igår lyste jag upp hela lägenheten med 22 värmeljus, det gav värme. Det hade jag behövt ikväll. Det blåser ute, men mina ljus håller på att ta slut. Får spara på dem. Det ligger dock 500 värmeljus i bagagen i bilen... Kanske kan låna några om det skulle krisa.

Inatt fick jag lite idéer till min kommande uppsats. Jag var bara tvungen att gå upp kl 02.07 för att anteckna lite. Frågan är om mina idéer skulle hålla... :/


RSS 2.0