Julpyssel.

Ikväll är jag trött, kanske har juag kört slut på energin idag när vi julpysslat. Riktigt mysigt har det varit. Dessutom är det kallt och lite frost ute, ännu mer julstäning. Lite av det vi har pysslat idag visar jag med bilder i slutet av inloägget.
Nästa helg är det första advent. Då kommer svarta pärlan att få rulla till götet. Vi tänker ge oss av till Göteborg och jul på Liseberg på söndag. Ännu mer myys.

Förra helgen vart jag sambo, dessvärre blev jag gräsänkling lika snabbt. På torsdag kommer den efterlängtade sambo äntligen hem till hushållet. Hoppas på lite bättre rutiner då. Innan avfärden till göteborg nästa söndag så skall det julpysslas hemma i vår enkla våning. Jag längtar.


Vi började med god glögg och lite tjejsnack.

Vi har gjort tryck (målat) på disktrasor.


Vi laddade med jultomtar...


...som så småningom rymde (kanske i våra magar).


Vi gjorde tryck (målade) på disktrasor. Min skymtas till vänster.


Vi målade små tomtemöss.


Vi åt tomtegröt, vörbröd och pepparkakor och så drack vi julmust.


Vi gjorde söta änglar.


Vi flätade pappers-hjärtan-korgar.

Vi skulle gjort geleljus med sparar dem till nästa gång. Jag målade också på ett blockljus men fick tyvärr ingen bild på det än. Skulle målat på glas men det sparade vi också till nästa gång. Julpyssel är mysigt.

De är mina.


Mannen i mitten, tillika min blivande sambo, har stulit mitt hjärta. Jag må erkänna att han vårdar det ömt. På bilden syns tre av mina nära och kära. Tre av dem som bidrar till att jag är glad och lycklig. Tre personer som betyder mycket för mig och som gör mitt liv meningsfullt.

Handlake Village



Så bra!

RSS 2.0