Fredag, igen.

Snart är det fredag, igen. Ibland känns det som att mina veckor inte består av annat än måndagar och fredagar.
Imorgon är det fredag och denna fredag bjuder på en halv-dag på jobbet, sen bär det av till Ullared för shopping med några arbetskamrater. Det blir trevligt. Tur det, för dagens tandläkarbesök var ingen höjdare. Inte nog med att det blev dyrt, nu känns det som jag sitter med en fotboll i munnen och inte kan få ut den. Dessutom är jag hungrig och får inte äta förrän bedövningen är borta. De var inte nådiga med bedövning. Så känslig är jag inte....

Snart är det onsdag och då kommer delar av familjen. Mys!

Helg.

Underbara helg, kom snart igen.

Helgen har bland annat inneburit lite vila, ett inoljat ekbord, en helstädning av lägenheten, ett konsertbesök, inhandling av mat, ett par åkturer med bilen, besök på freeport, besök på 421 och en hel del häng på hemnet.

Idag är det exakt tio dagar kvar tills mamma, pappa, Markus och Maria kommer på besök.

Det är fem dagar till Ullaredsresa!

Nostalgi-titt.

Det är fredag, igen. En alldeles egen fredagkväll medan sambo är på hårdrock. En nehaglig kväll.

Sitter och rensar bland bilder. Egentliogen är rensa fel begrepp, sitter och tittar på gamla kort och blir lite nostalgisk. Tänk så mycket tid som passerat i mitt liv. Tänk så mycket kul jag faktiskt fyllt mitt liv med. Tänk så många betydelsefulla människor det finns runt omkring mig. Jag är glad har jag har var och en av er alla. Ni har alla en speciell betydelse för mig.

Presenterar här en salig blandning av kort, skulle det råka komma med ett kort som inte passar så tveka inte att höra av dig.

Det var då...
Det var då... Rund å gó.


Första säsongen på bräda, tillbringade jag större delen av resan med att vara närgången med snön.


Algots dop.


Julpyssel med tre kära vänner.



Mmm, grillad lax med apelsin och morötter.
En av standardutflykterna.


Begravning....


...och åter begravning.


...och så kom äntligen ett bröllop.
Kära vänner.


En älskad vän, mitt i ett av våra flyttstök. Många härliga stunder tillsammans.


Roliga stunder med min härliga släkt.


Underbart tokiga släkt...


Härliga kusinbarn.


Många är vi, mysigt och roligt har vi.


Ojoj, nåt tokigt på gång igen...


Koncentration!


Älskade syster.


Dåtid...


Det var då...


På väg mot nya mål...


Goda Tider...


En paus i den skånska skogen...


Jag kan flyga...


Tada... Bara jag!


Mera me.


Mera utflykt.


Framtidens ledare...


Delen som skapade vårt öde på väg till sälen...


Trött men glad brädåkare.


Tyras första midsommarafton, av minen att dömma inget vidare...


Käraste syster.


Jag och han jag älskar, på väg mot nya mål...




Nöjd.

Bekymmer betyder inte att jag inte är nöjd, för idag känner jag mig riktigt nöjd med min tillvaro. Nöjd med mitt jobb, nöjd med min sambo, nöjd med familjen, nöjd med boende, nöjd med staden, helt enkelt nöjd med min tillvaro.
Snart är det vår, i göteborg! Det blir min första vår i göteborg men jag är alldeles övertygad om att den kommer vara lika underbar som någon annanstans. Snart är det semester. Mitten på vecka 30, t.o.m. mitten på vecka 34. Det innebär sen semester men vad gör la det?

Bekymmer.

Jag har inga bekymmer men jag är bekymrad. Kan man säga så? Jag ägnar fortfarande flera tankar om dagen på den tonåring som för en tid bodde hos oss men som nu har flyttat från oss. Hennes mamma valde att flytta norrut och valet var inte så svårt för vår tonåring att hon då ville flytta med.
Hur tonåringen har det nu, behöver jag inte bry mig om, ändå skänker jag henne åtskilliga tankar. Jag vet inte säker hur hon har den men vad jag kan tyda så spelar hon ut sitt spel hos mamma och till min besvikelse så lyckas hon men speleriet där. Tråkigt. Hon har iallafall nära till sina barndomsvänner om än jag lagt märke till att hon inte umgås lika flitigt med dem. Jag saknar vår tonåring om än det är tuffa tider med tonåringar.

Blåmärken.

Det är sällan jag har blåmärken men numera har jag allt som oftast ett blåmärke här och där på benen. Oftast är det runda blåmärken "med hål i". Oftast sitter det där på torsdagar och försvinner lagom till måndag. Och ja, du tänker nog rätt... det är märken efter en innebandyboll. Det är riktigt roligt med innebandy. Jag njuter av varje onsdag med tillhörande innebandyträning. Det bästa av allt är min fantastiska sambo som alltid har maten färdig till mig när jag kommer hem. Vad skulle jag göra utan honom? Underbart, jag njuter av onsdagar men denna onsdag satte det sig ett blåmärke på armen, ett blått märke med hål i.

Livet är fantastiskt.

Fredag.

Imorgon är det fredag, imorgon är det After Work med jobbet. Det skall bli roligt.
Undra jag vad jag skall ha på mig. Vill ha något fint, men vill ändå inte vara för uppklädd på jobbet. Hmm... Kan tänka mig att ha en kjol men jag äger ju ingen, än...

Hjälp, vad skall jag ha på mig?

Tandläkare

...är dyrt.

Var på mitt första tandläkarbesök på fem-sex år. Jag bävade för besöket, jag överlevde dock. Dessutom fick jag 600 kr i rabatt. Inte nog med att jag fick ett fint och dyrt kostnadsförslag, jag fick mitt tandsmycke på plats också. Det  tackar jag för. Trevlig tandläkarpraktik. Jag tror att jag valt rätt ställe.

Idag är det måndag och jag är trött. Längtar redan efter helgen. Jag vill träna, jag vill köpa årskort, NU! Det är dock dyrt men å andra sidan är det en bra investering i hälsan. Synd bara att tandläkare och träningskort är lika dyrtl, tändläkaren är till och med lite dyrare. Jag vill träna som jag nu planerat så länge, det skall jag göra....

Det tar emot

Återvinningscentralen kräver ÅVC-kort för att man skall komma in utan att betala. Nog förstår jag att kommunen är stor och att man måste sålla men ärligt talat så tar det emot att åka dit och lämna "skräp" när man måste betala för det.

Jag som tänkte att en gammal säng, en gammal ranglig köksmöbel och en massa skrymmande wellpap skulle skänkas till ÅVC. Nu skall jag allt fundera om.

RSS 2.0