Glädje

Glädje... Glad. Jag blir så glad när vår tonåring är glad. Jag blir så glad när det fungerar. Tänk att små framsteg kan göra mig så glad. Bara att diskmaskinen var urplockad när jag kom hem gjorde mig glad, duktiga tonåring.

Tonårstrotsen i sitt esse innebär att humöret kan vända på några få sekunder men man får ta tillvara de korta ljusa studerna. De ger energi.


Blåmärke

Håll i hatten, jag har fått ett blåmärke. Det är kanske inget ovanligt, innebandyn brukar ge mig ett och annat blåmärke... på benen men detta blåmärke sitter i handen. Har du någonsin sett ett blåmärke i handflatan? Nu ha rjag gjoprt det!

Jubel

Jippie. Gotlandsflygs nya året-runt-linje är Gbg-Visby. Ingen är gladare än jag.
Idag har jag lämnat in min cykel igen. Jag gillade inte cykelakuten, de påstod att min bike skulle gå till cykelhimmlen. Jag är envis, så cykelverkstaden fick också titta på åbäket idag. Det finns hopp. Klart värd att laga påstod Leif. Jag blev glad. Den andre gubben ville troligtvis bara sälja ny cykel sa Leif. Jag gillar Leif. Håller tummarna för att det skall gå vägen nu. Kanske kan jag cykla mördarbacen upp snart.

Yay. Cyklade faktiskt HELA backen upp förra veckan. Stolt. Sambos cykel, min muskelkraft och backen var besegrad. Nu ska bara flåset upp. Några kilo till skall väck sen kan jag va nöjd.

RSS 2.0