Bm

Besöket hos bm gick över förväntan. Alla prover såg bra ut, kan knappast må bättre. Dock bör arbetsbelastningen bli mindre. Jag önskar det var lätt att styra det själv. Enligt överenskommelse med bm ska jag söka gravidpenning, dock lär det inte gå igenom.

Bäst av allt var de braiga proverna och den minimala viktuppgången =)

Elva veckor

Nu är det bara elva veckor till semester vilket lättar upp den hektiska vardagen lite. Det drar ihop sig för besök hos BM igen, nästa vecka är det dags och rädslan blir allt större för att bli sjukskriven. Inte för att jag mår dåligt isåfall för att jag måste varva ner. På sätt och vis hade det kanske varit skönt men vem vill gå hemma och bara vara när det går i 210 på arbetet. Stackars kollegor.

Idag har första intervjun med en eventuellt efterträdare för mig ägt rum. Jag var inte där men jag är ack så nyfiken om än jag är alldeles övertygad om att det kommer gå kalasbra!

Åååååka Pendeltåg.

Jag åker pendeltåg. Nu för tiden kan man säga att jag åker pendeltåg dagligen. Det tycker jag är häftigt. En morgonpromenad på knappt femton minuter, pendeltåg i femton minuter, en promenad på fem minuter och en spårvagn på tio minuter sen är jag på jobbet. Smidigt.

Inte hade jag en aning om att det fanns pendeltåg som stannar vid Liseberg. Jag lär mig en massa nytt om Göteborg och dess omnejd. Jag trivs i vår nya lya och jag trivs här på landet samtidigt saknar jag staden, ibland...

Just nu önskar jag mig ett nytt badrum, NU!

Igår övergav Sis mig för ett skånebesök. Jag saknar henne redan. Idag spelar hormonerna mig ett spratt, eller jag skyller på att Sis har lämnat mig. Imorgon kommer hon åter. Gott.

Kullerbyttor.

Ikväll gör nog mini kullerbyttor. Det känns som ett akvarium i magen. Häftigt.

Äntligen börjar ordningen i lägenheten infinna sig. Härligt. Sis är på besök och henne behåller vi ett tag. Länge, länge. Jag behöver en pass-uppare. =)

Mycket på arbetet och mycket hemma. Ibland hinner jag inte med mig själv och livet.

RSS 2.0