Orättvist

Ibland känns livet så orättvist. Det finns ingen rättvisa, det finns ingen orättvisa. Ändå är livet så orättvist.
En epok går snart i graven, han har lurat oss förr och jag önskar han kunde lura oss igen.
J*a ALS, varför finns den sjukdomen? Varför finns cancer?

Det märkligt, hur förberedd man än känner sig och hur inställd och medveten man än är om att någon skall gå bort så blir man ändå så ledsen. Hoppas du har det bra, så bra du kan dessa sista dagar. Ibland önskar jag att jag vore lite närmare nära och kära, om du inte är den närmaste så en av de käraste.

Efter regn kommer solsken, hoppas på något gott efter dessa trista dagar.

Härliga skåne

Ytterligare en helg har passerat. Det känns som veckan bara består av måndag och fredag.
Helgen har tillbringats i Skåneland med kära vänner. Mycket trevligt. Skönt vårväder trängde sig på, snart är det vår. Snart är det sommar!

Stress

Det är sällan jag känner en negativ stress, men just nu känner jag mig faktiskt lite stressad och frustrerad. Mest är det nog arbetssituationen som inverkar på livet utanför arbetet. Det händer massa spännande saker utanför jobbet och då vill jag inte att mitt arbete skall ta överhand, men för en tid... Ja, för en tid får det väll gå. Det är väll bara att bita ihop och köra. Organisationsförändringar på alla plan, löneasmtal, utvecklingsamtal, lönekörningar, vikarieanskaffning, omställning, avveckling, utveckling, utbildning, arbetsmiljö, skuggor, validering, schemaläggning, konflikter... Det är lite av av livet består av just nu.

Köpekontrakt påskrivet. Vi kommer i Maj att bli Lindomebor. Spännande. Imorse kom leveransen med nya sängen, ikväll är den monterad. Måtte natten vara lång.


Tjing.

Snart måndag

Snart måndag igen. Denna helg har varit riktigt skön. Välbehövlig vila.
Imorgon rivstartar vi veckan med att skriva köpekontrakt. Jippie! Nu händer det grejer.

På tisdag hoppas vi att Kungsängen behagar lämna vår säng som skulle kommit i fredags men som de vägrade lämna, trots att de var här. Idioter!

Vissa...

Vissa har det bra! Och jag är en av dem....

Jag en fantastisk sambo som alltid ställer upp och hjälper till, ett stöd! Det finns tak över mitt huvud. All tänkbar service inom rimligt avstånd. Mat i min kyl. En bil på parkeringen som tillhör mig. Underbara nära och kära. Och kanske snart ett "eget boende". Dessutom har jag en tillsvidareanställning. Vad mer kan jag begära?

RSS 2.0