Mmmm...Mat!

En av nackdelarna med att vara ensam gräsänkling är matlagning. Trots god hjälp från Linas matkasse så är det trist att laga mat och äta den själv. Tvåsamheten är en bra dragkraft. Min kost blir lidande, kom hem min andra hälft. Jag är hungrig.

Ikväll bjuder Lina på lax. Det skall bli gott. Lax på sparrisbädd och matvete med feta- och persiljeyoghurt.
Imorgon kanske jag försöker mig på cowboysoppan... eller?

Väntan...

Inget är som väntans tider!
Jag bara går och längtar och längtar, men aldrig blir det jul...
Jag längtar till mina nära och kära - till Piteå!

...

Då var det redan onsdag och jag dansar loss i min ensamhet till "Waka Waka" med Shakira. Det rycker i partytarmen, kanske skulle det ordnas en tjejmiddag med utgång?! Nackdelen att ha flyttat till en ny och främmande stad är den stackars sambosen som får stå ut med ett gäng galna tjejer. Hmm... Det tåls att fundera på hur man skulle kunna lösa...

För närvarande inne på vecka två som gräsänkling. Det går bra och det är trotsallt bara för en tid. Vi ser ljuset i tunneln och jag är en stolt gräsänkling som glädjs åt min sambos nya uppdrag som projektledare i skåneland.

Anställningsintervjun som jag var på... Den har tydligen dragit ut på tiden. Idag damp det ner ett mail från chefen där och min första tanke var att jag inte fick jobbet. Meddelande via mail brukar ju inte vara några glädjande besked. Till min stora förvåning står där att rekryteringen har dragit ut på tiden, att tjänsten för närvarande är tillsatt med annan sökande men att de återkommer i slutet av november. Hmm.. Jag är alltså inte borträknad men jag har heller inte fått något jobb. Undra vad detta innebär, jag är nyfiken på resonemangen hos dem?! Har jag väckt deras intresse och de vill ta till vara på just mig eller har de fler tjänster på gång eller tänker de skapa en tjänst? Nyfikna jag!

I måndags kom andra matkassen från Lina, i löv it! Pumpasoppan igår var sådär (ny smak, men det är nog en vanesak - den smakade bättre till lunchen idag), ikväll tillagade jag Kolja i ägg- och persiljesås med koktpotatis och gröna ärtor. Mums. Att vara gräsänkling med Linas matkasse innebär att jag inte behöver handla mat till kommande vecka. Skönt! Sesamnuggets och bräckt kassler och spagetti och köttfärssåsen sparar jag till nästa vecka.

RSS 2.0