Hemnet.

Hemnet är min drog emellanåt. Ibland kan jag ägna timmar till att sitta på hemnet och bara titta, fundera, planera och drömma. Än har inte det perfekta huset dykt upp... Jo, jag har sett många jag vill ha men det skall också vara ett hus i ett område där jag kan tänka mig att bo. Gärna nära havet.

Tusan så bra jag har det nu egentligen, ett arbete med anställningstrygghet, stadig inkomst, boende mitt i stan och en underbar sambo. Det enda som saknas är ett hus... nästan. Tänk om jag kunde få ställa mitt hus här där jag bor nu. Det hade ju varit toppen. Inga bekymmer. Hehe....

Drömjobbet.

Ibland undrar jag vilket drömjobb jag har... Ikväll känns det inte som ett drömjobb det jag har nu, men jag vantrivs inte heller. Ikväll är det gnälligt. Det får vara det ibland.

Jag vill träna. Träna på riktigt. Det är bara jag som kan göra något åt det men ibland saknar jag en "dragkompis".


Begravning.

Min cykel är bregravd under snömassorna. Stackars cykel. Den som jag så snällt kostade på en redig slant innan vintern kom. Jag tror det är mitt fel att det blev vinter i götet. När jag skulle köpa vinterdäck till min nya bil så gick resonemanget i stil med "här blir det aldrig vinter så varför skall man köra med dubbar? Nej, dubbfria är skonsammare mot miljön och bättre för min bil"... Hade jag bara valt dubbdäck så hade det kanske inte blivit vinter. Tur i oturen. Jag gillar ändå vintern. Underbart.

Mest sorgligt är dock min cykel. Måtte den repa sig när den väl kommer fram.

Lön!

Upptäckte till min stora förvåning att det är lön imorgon. Det är förvisso bara den 24e men då har Göteborg Stad löneutbetalning för kommunanställda, den 24e i gebruari månad. Det tackar vi för. Tråkigt nog skall lönen räcka dessto längre.


Helgen.

OS sätter sömnen på spel. Jag gillar OS, skulle gärna varit ledig i dessa tider. Inte helt ledig men hade gärna jobbat sena eftermiddagar. Förvisso har jag flex... Hehe.

Mat-inspirationen har inte varit den bästa i helgen. Näst intill obefintlig. Linas matkasse är ett projekt för nästa månad. Det innebär att man beställer en kasse med mat, får då recept och en färdigpackad matkasse levererad hem till dörren. När inspirationen tryter är denna idé lockande.

I helgen försvann halva garderoben, nu har jag rensat och nu känner jag mig fattig. Dock blev jag ett par byxor rikare efter en trip genom Nordstan.

Damma känns ibland meningslöst. I helgen fick jag för mig att hela lägenheten skulle vändas upp och ner på, det skulle dammas in i minsta detalj. Till vilken mening? Hur mycket jag än dammat, hur mycket jag än dammsugit och hur mycket jag än skurat så är det fortfarande dammit. Hur får man väck dammet? Måtte jag aldrig bli dammallergiker.

Min mobil havererade i veckan. På självaste födelsedagen. Typiskt. Inte ett sms kunde jag läsa ordentligt, skicka alla vidare till min T's mobil. Har dock inte hunnit svara på alla. Nu har jag en usel lånemobil, måtte min mobil snart komma tillbaka, måtte garantin gå in och och fixa felet. Jag vill inte betala för att laga. Snål! Jag vill ha en ny köksmöbel, inte beskosta mobilhaveri.

Punkt.




Linas makasse.

Linas matkasse verkar vara en kul idé. Den vill jag testa!

RSS 2.0