Sovmorgon.

Det kändes som jag var i behov av en sovmorgon. Idag unnade jag mig en sovmorgon men det var det sämsta jag kunde göra inser jag nu. Sovmorgon gjorde mig än mer trött och sleten än vad jag var när jag gick och la mig igår. Dessutom tror jag att jag har en förkylning som bråkar med mig. Idag skall jag iallafall vara duktig! Jag skall både, diska, plocka tvätt, tömma sopor, laga mat, plugga för att slutligen köra till Malmö. Nu är det dags att sätta fart...

1. Frukost och disk....
 - Såhär 2 timmar och fem minuter senare är frukosten intagen, disken diskad. Mycket odiskad disk hade det blivit.  Jag har dessutom styrt upp vår källsortering. I mitt hushåll är vi duktiga på källsortering. Inte för att jag är särskilt intresserad av det, anledningen är att jag fått veta att om vi källsorterar har föreningen lättare att hålla hyrorna nere för då kostar inte soporna så mycket. Högre sopkostnader = högre hyror.
Skönt med en undanröjd diskbänk. Obs! Den lilla disk som syns i diskstället är bara en bråkdel av all disk, jag torkade det mesta och ställde upp i skåpet.

2. Bli människa & tömma sopor.... Ja, ca kl 12.30 på söndagen skall jag göra mig redo för att bli människa och kunna visa mig ute. Det är söndag, det är vilodag, det är soft.
- Klockan är nu 15.45 och jag är i ordninggjord. Soporna är inte tömda än men tvätten är på väg in i garderoben och maten är på god väg att bli färdig. Två proteinrika mellanmål är intagna, så jag får säga att jag varit lite effiktiv trotsallt. Eftermiddagslinken fortsätter i soft takt. Det är söndag och jag tänker inte göra allt för många knop idag.


Kommentarer
Postat av: Sarah

Sovmorgon till åtta??

Jag tyckte jag gick upp tidigt; 08.30!

2009-03-08 @ 19:14:42
URL: http://gundel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0